Unit 4 Agresso  Exact software SEPA
  Home    SEPA    Support    Partners   
Wie zijn wij
Diensten
MKB
Contact
Referenties
Unit4Agresso Nieuws
   
Rikas Consultancy
 
 
 

MKB

ICT is voor de gemiddelde ondernemer een forse kostenpost en daarbij zorgt het vaak voor de nodige problemen. Er worden technologisch (te) geavanceerde oplossingen gezocht die niet altijd noodzakelijk zijn. Dat leidt vaak tot onnodige en te dure investeringen. Daarnaast laten geavanceerde oplossingen het te vaak afweten.

Wij richten ons sterk op de klantbehoefte en bieden daarom advies en oplossingen waar ICT voor bedoeld is: het ondersteunen en waar mogelijk verbeteren van de bedrijfsvoering.

Netwerken
Een bedrijfsnetwerk biedt u de mogelijkheid documenten en informatie te delen die centraal worden opgeslagen. Daarnaast stelt het u in staat om bijvoorbeeld vanuit huis te werken en op afstand uw e-mail te gebruiken. Hiervoor bieden wij praktische en veilige oplossingen.

De gegevens die worden opgeslagen binnen het netwerk zijn over het algemeen van groot belang voor de bedrijfsvoering. Daarom maken we gebruik van betrouwbare back-up oplossingen en installeren we de nieuwste virus en firewall software.

Hard- en software
Nieuwe ICT producten sluiten niet altijd aan bij de behoefte van de ondernemer of de bestaande producten. Hierdoor kan het voorkomen dat er onnodig veel wordt betaald voor toepassingen en applicaties waar geen gebruik van wordt maakt. Wij adviseren bij de aankoop en installeren hard- en software.


Rikas Consultancy Biezelaar 6 5121 NR Rijen
T: +31(0)6 5578 5465 E: info@rikas.nl W: www.rikas.nl